Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Yoga Türkçe yama

07.05.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Yoga. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir h4xx0r, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Yoga (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: h4xx0r
Oyun açıklaması:
Yoga nihayet Wiiye geldi, artık bu modern yaşam tarzı trendini oturma odanızda gerçekleştirebilirsiniz: Çeşitli bireysel eğitim programları ve rutinleri arasından seçim yapın ve uluslararası üne sahip bir üst model ve Yoga uygulayıcısı olan bir Guru ve Anja Rubik tarafından engin dünyada rehberlik edin.

İndirme sayısı:
10904
Yayın yılı:
2009





Yoga oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Yoga dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Yoga klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Yoga ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Yoga oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Yoga içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bir büyüteç ve bir karınca çiftliği ile geçirilen tembel Pazar günlerinin çok sevilen çocukluk eğlencesi nihayet Nintendo DSye geliyor ve bu zorlu ve bağımlılık yapan strateji simülasyonunda, DS
Güney Pasifikin derinliklerinde, uluslararası ticaret için hayati önem taşıyan su yolları kanunsuz hale geldi ve günümüz korsanlarıyla dolu.
Street Wars, Freestyle ve Street Challenge dahil olmak üzere sekiz mod arasından seçim yapın, takımınızı seçin (teklif edilen on altı tane var) ve sahanız için savaşmak için sahaya çıkın.
Quick Yoga Training, Anywhere Yoga ile pek çok benzerlik taşıyan bir oyundur.
Bu komik aksiyon oyununda oyuncular cadı çırak Strawın kontrolünü ele alıyor.
Yorumlar
Yorum ekle