Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pirate Hunter Türkçe yama

05.09.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Pirate Hunter. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir GEAR, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Pirate Hunter (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: GEAR
Oyun açıklaması:
Güney Pasifikin derinliklerinde, uluslararası ticaret için hayati önem taşıyan su yolları kanunsuz hale geldi ve günümüz korsanlarıyla dolu.

İndirme sayısı:
9492
Yayın yılı:
2009





Pirate Hunter oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pirate Hunter dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pirate Hunter klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pirate Hunter ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pirate Hunter oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pirate Hunter içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Strateji unsurlarına sahip popüler bir aksiyon oyunu The Pirate: Caribbean Huntın devamı.
One Piece: Pirate Warriors, oyuncuların Japon çizgi romanı ve One Piece animasyonunun karakterlerini oynadığı bir slasher oyunudur.
Çok güçlü bir Pirate King olarak, oyuncular Tropico 2: Pirate Coveda on yedinci yüzyıldan kalma bir korsan grubunu yönetmelidir.
One Piece: Pirate Warriors 4, üçüncü şahıs aksiyon oyunudur. Bu, Japon stüdyosu Omega Force tarafından geliştirilen ve bu stüdyonun başka bir markası olan Dynasty Warriorstan fikirler ödünç alan
Family Pirate Party, sevgili ailemizi birkaç benzersiz korsan temalı sanal masa oyunu aracılığıyla kontrol eden oyunculara sahiptir.
Yorumlar
Yorum ekle