Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Pirate: Plague of the Dead Türkçe yama

12.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz The Pirate: Plague of the Dead. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir VENOM.

Oyun için türkçe yama metni The Pirate: Plague of the Dead (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: VENOM
Oyun açıklaması:
Strateji unsurlarına sahip popüler bir aksiyon oyunu The Pirate: Caribbean Huntın devamı. Her iki oyun da Polanie, Earth ve Two Worlds gibi en çok satan serilerin yaratıcısı Miroslaw Dymek tarafından kurulan bağımsız Home Net Games tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10127
Yayın yılı:
2017





The Pirate: Plague of the Dead oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Pirate: Plague of the Dead dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Pirate: Plague of the Dead klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Pirate: Plague of the Dead ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Pirate: Plague of the Dead oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Pirate: Plague of the Dead içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND ve iOSta yayınlanan Plague Inc., gerçek zamanlı stratejiyi öldürücü bir virüsün yayılmasıyla ilgili bir simülasyonla birleştiren orijinal bir bağımsız yapımdır.
One Piece: Pirate Warriors, oyuncuların Japon çizgi romanı ve One Piece animasyonunun karakterlerini oynadığı bir slasher oyunudur.
Plague Inc.: Evolved, iOS ve Android tabanlı bir oyun olan Plague Inc.
Çok güçlü bir Pirate King olarak, oyuncular Tropico 2: Pirate Coveda on yedinci yüzyıldan kalma bir korsan grubunu yönetmelidir.
One Piece: Pirate Warriors 4, üçüncü şahıs aksiyon oyunudur. Bu, Japon stüdyosu Omega Force tarafından geliştirilen ve bu stüdyonun başka bir markası olan Dynasty Warriorstan fikirler ödünç alan
Yorumlar
Yorum ekle