Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

One Piece: Pirate Warriors 4 Türkçe yama

30.01.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz One Piece: Pirate Warriors 4. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni One Piece: Pirate Warriors 4 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: iNDUCT
Oyun açıklaması:
One Piece: Pirate Warriors 4, üçüncü şahıs aksiyon oyunudur. Bu, Japon stüdyosu Omega Force tarafından geliştirilen ve bu stüdyonun başka bir markası olan Dynasty Warriorstan fikirler ödünç alan popüler dizinin bir sonraki bölümü.

İndirme sayısı:
8778
Yayın yılı:
2020





One Piece: Pirate Warriors 4 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) One Piece: Pirate Warriors 4 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales One Piece: Pirate Warriors 4 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama One Piece: Pirate Warriors 4 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


One Piece: Pirate Warriors 4 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve One Piece: Pirate Warriors 4 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için One Piece: World Seeker bir açık dünya macera oyunudur.
One Piece: Burning Blood for PC, PS4 vb., One Piece evreninde geçen renkli bir 3D dövüş oyunudur.
One Piece: Pirate Warriors, oyuncuların Japon çizgi romanı ve One Piece animasyonunun karakterlerini oynadığı bir slasher oyunudur.
Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers, popüler jRPG Persona 5in bir yan ürünü olan son derece dinamik bir aksiyon RPGsidir.
AND ve iOS için One Piece Treasure Cruise, Bandai Namco Entertainmenta ait bir dahili stüdyo tarafından geliştirilen sıra tabanlı bir RPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle