Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Quick Yoga Training Türkçe yama

16.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Quick Yoga Training, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Dual Crew.

Oyun için türkçe yama metni Quick Yoga Training (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: Dual Crew
Oyun açıklaması:
Quick Yoga Training, Anywhere Yoga ile pek çok benzerlik taşıyan bir oyundur. Unvan felsefesini tanımaktan kesinlikle faydalanabilirsiniz; Ancak, Konaminin konuya derinlemesine bir bakış açısı sunan yukarıda bahsedilen oyununun aksine, Hızlı Yoga Eğitimi bireysel egzersizlere odaklanır.

İndirme sayısı:
8761
Yayın yılı:
2008





Quick Yoga Training oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Quick Yoga Training dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Quick Yoga Training klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Quick Yoga Training ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Quick Yoga Training oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Quick Yoga Training içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Snake Warriors: Training, 26 Mayısta Avrupa, Avustralya, Yeni Zelanda, Rusya, Suudi Arabistan, Güney Afrika ve BAEde piyasaya sürülecek olan PSP ve PS3 için bir minis oyunudur.
Daha Fazla Beyin Eğitimi için hazır mısınız? Dünya çapında 10 milyondan fazla insan, Dr Kawashimanın Nintendo DS için Beyin Eğitimini hayatlarının bir parçası haline getirdi.
USAF Pilot Eğitimi: ThunderBirdse Giden Yol! resmi USAF hava kuvvetleri lisansını kullanan gelişmiş bir uçuş simülatörüdür.
Yoga nihayet Wiiye geldi, artık bu modern yaşam tarzı trendini oturma odanızda gerçekleştirebilirsiniz: Çeşitli bireysel eğitim programları ve rutinleri arasından seçim yapın ve uluslararası üne
Binicilik Eğitimi, binicilik ile ilgilenen bir üründür. Oyun, bu sporun kuralları hakkında daha fazla bilgi edinme ve edinilen bilgileri pratikte test etme fırsatı sunuyor.
Yorumlar
Yorum ekle