Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sin and Punishment: Star Successor Türkçe yama

10.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Sin and Punishment: Star Successor. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama AGAiN.

Oyun için türkçe yama metni Sin and Punishment: Star Successor (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: AGAiN
Oyun açıklaması:
Oyuncular, bu on-rails oyununda ilerlerken kesintisiz nişancı aksiyonuna girerler. Isa ve Kachi avlanıyor. Hem kaçarlar hem de savunmaya geçerler.

İndirme sayısı:
9859
Yayın yılı:
2009





Sin and Punishment: Star Successor oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sin and Punishment: Star Successor dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sin and Punishment: Star Successor klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sin and Punishment: Star Successor ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sin and Punishment: Star Successor oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sin and Punishment: Star Successor içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Wars: Uprising, Star Wars evreninde geçen iOS için bir arcade RPG oyunudur.
AND ve iOS için Star Wars Battlefront Companion, PC ve konsollarda yayınlanan çevrimiçi bir nişancı olan Star Wars: Battlefront hayranları için tasarlanmış bir mobil uygulamadır.
Efsanevi geliştirme stüdyosu Treasure tarafından yaratılan bu oyun, sıkı oyuncular ve Japon ithalatı hayranlarının daha önce Kuzey Amerika kıyılarına hiç ulaşmamış en iyi Nintendo 64® oyunlarından
Star Defender 4, Star Defender serisinin tüm en iyi özelliklerine sahip olan nefes kesici bir uzay nişancı oyunudur.
Shin Megami Tensei: Persona 2 Etrernal Punishment, 1999 yılında Playstation konsolunda Japonya ve ABDde çıkış yapan bir jRPG oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle