Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sin and Punishment Türkçe yama

28.01.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Sin and Punishment. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama AGES.

Oyun için türkçe yama metni Sin and Punishment (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: AGES
Oyun açıklaması:
Efsanevi geliştirme stüdyosu Treasure tarafından yaratılan bu oyun, sıkı oyuncular ve Japon ithalatı hayranlarının daha önce Kuzey Amerika kıyılarına hiç ulaşmamış en iyi Nintendo 64® oyunlarından biri olarak kabul ettiği bir oyundur.

İndirme sayısı:
8805
Yayın yılı:
2007





Sin and Punishment oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sin and Punishment dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sin and Punishment klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sin and Punishment ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sin and Punishment oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sin and Punishment içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Endless Ages, yaratıcıları Avari ekibi tarafından "ilk MMORTFPSRPG (Devasa Çok Oyunculu Gerçek Zamanlı Birinci Şahıs Nişancı Rol Oynama Oyunu)" olarak nitelendirilen, internette binlerce oyuncunun
Oyuncular, bu on-rails oyununda ilerlerken kesintisiz nişancı aksiyonuna girerler.
Treasure Worldün temel oyun mekaniği, Nintendo DS WiFi özelliği tarafından yönlendiriliyor.
Icebreaker, oyuncuların Kuzey Amerika buz hokeyindeki en popüler sporlardan birine katılmalarını sağlayan bir arcade spor oyunudur.
Shin Megami Tensei: Persona 2 Etrernal Punishment, 1999 yılında Playstation konsolunda Japonya ve ABDde çıkış yapan bir jRPG oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle