Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Eador. Masters of the Broken World Türkçe yama

11.02.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Eador. Masters of the Broken World. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir iRRM.

Oyun için türkçe yama metni Eador. Masters of the Broken World (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: iRRM
Oyun açıklaması:
Masters of the Broken World, küresel, stratejik ve taktiksel üç oyun katmanını birleştiren sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Senin görevin parçalanmış fantezi dünyasını birleştirmek.

İndirme sayısı:
10900
Yayın yılı:
2013





Eador. Masters of the Broken World oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Eador. Masters of the Broken World dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Eador. Masters of the Broken World klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Eador. Masters of the Broken World ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Eador. Masters of the Broken World oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Eador. Masters of the Broken World içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Poker Masters, bize kesinlikle poker olan büyüleyici bir kart oyununun dünyasını göstermek için Liquid Games tarafından yaratılmış bir oyundur.
Broken Arrow, Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya arasındaki kurgusal bir çatışmanın hikayesini anlatan bir strateji oyunudur.
Dungeon Siege II: Broken World, Dungeon Siege IInin hikayesini sonlandıran, karanlık, kıyamet sonrası bir fantezi dünyasında geçen bir aksiyon/rol yapma oyunudur.
Masters of the World: Geo-Politik Simülatör 3, EverSim stüdyosunun sorumlu olduğu ekonomik stratejiler döngüsünün üçüncü bölümüdür.
Eador. Imperium, Eadorun bağımsız bir uzantısıdır. Büyük bir strateji ve sıra tabanlı bir taktik oyununun birleşimi olan ve RPG unsurlarıyla desteklenen Masters of the Broken World 2013te yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle