Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Eador. Imperium Türkçe yama

17.11.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Eador. Imperium. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Eador. Imperium (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: tEaM wOrLd cRaCk kZ
Oyun açıklaması:
Eador. Imperium, Eadorun bağımsız bir uzantısıdır. Büyük bir strateji ve sıra tabanlı bir taktik oyununun birleşimi olan ve RPG unsurlarıyla desteklenen Masters of the Broken World 2013te yayınlandı.

İndirme sayısı:
8489
Yayın yılı:
2017





Eador. Imperium oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Eador. Imperium dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Eador. Imperium klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Eador. Imperium ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Eador. Imperium oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Eador. Imperium içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Stratejik olarak ünlü Galactica Empire unvanı olan devam filmi, bizi üç baskın ırkın galaksi yönetimi için savaştığı uzak geleceğe götürüyor.
Imperium Galactica, uzayda gerçekleşen karmaşık bir stratejidir. Oyun stili açısından, RTS türünün unsurlarını ve 4X ilkesine dayalı sıra tabanlı geliştirmeyi birleştirir: genişleme, sömürü, keşif ve
Imperium Romanum, Haemimont Games tarafından geliştirilen ve Kalypso Media tarafından yayınlanan bir şehir kurma strateji oyunudur.
Masters of the Broken World, küresel, stratejik ve taktiksel üç oyun katmanını birleştiren sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
43 yılında İmparator Claudius tarafından fethedilen Roma eyaleti Britannia, ikinci yüzyılda Hadrianusun saltanatı sırasında, Hadrian Duvarının inşasıyla taçlandırılan bir refah dönemine ulaştı.
Yorumlar
Yorum ekle