Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Imperium Romanum Türkçe yama

29.07.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Imperium Romanum. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Braga Software, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Imperium Romanum (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: Braga Software
Oyun açıklaması:
Imperium Romanum, Haemimont Games tarafından geliştirilen ve Kalypso Media tarafından yayınlanan bir şehir kurma strateji oyunudur. Imperium Romanum, eski Roma İmparatorluğunda geçiyor ve oyuncular iyi organize edilmiş, müreffeh ve komuta bir yerleşim inşa etmek için bir strateji üzerinde çalışırken ayrıntılara gösterilen inanılmaz dikkat karşısında hayrete düşecekler.

İndirme sayısı:
9261
Yayın yılı:
2008





Imperium Romanum oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Imperium Romanum dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Imperium Romanum klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Imperium Romanum ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Imperium Romanum oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Imperium Romanum içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Birinci yüzyılın yükselişinde Romalılar, kalıcı bir başarı elde etmeden Magna Germaniayı işgal etmeye çalıştılar.
Imperium Galactica, uzayda gerçekleşen karmaşık bir stratejidir. Oyun stili açısından, RTS türünün unsurlarını ve 4X ilkesine dayalı sıra tabanlı geliştirmeyi birleştirir: genişleme, sömürü, keşif ve
İmparator Genişletme paketi, oyuncuyu soğuk Britanniadan Germanianın vahşi ormanları ve Kleopatranın Mısırındaki bereketli Nil Deltasına kadar antik tarih boyunca bir yolculuğa çıkarıyor.
Imperium Romanum, Kalypsonun ilk on oyunuydu ve Haemimont Games ile uzun vadeli bir anlaşma imzaladığımız için çok gururluyuz.
43 yılında İmparator Claudius tarafından fethedilen Roma eyaleti Britannia, ikinci yüzyılda Hadrianusun saltanatı sırasında, Hadrian Duvarının inşasıyla taçlandırılan bir refah dönemine ulaştı.
Yorumlar
Yorum ekle