Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Grand Ages: Rome Türkçe yama

13.04.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Grand Ages: Rome, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Grand Ages: Rome (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: ORiGiN
Oyun açıklaması:
Imperium Romanum, Kalypsonun ilk on oyunuydu ve Haemimont Games ile uzun vadeli bir anlaşma imzaladığımız için çok gururluyuz. Kalypso Media GmbH Genel Müdürü Simon Hellwig, stüdyo Avrupadaki en profesyonel geliştiricilerden biri ve gelecek yıl devam filmini yayınlayarak markayı daha da ilerleteceğimizden eminiz.

İndirme sayısı:
9942
Yayın yılı:
2009





Grand Ages: Rome oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Grand Ages: Rome dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Grand Ages: Rome klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Grand Ages: Rome ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Grand Ages: Rome oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Grand Ages: Rome içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kalypso Media bugün, hit PC oyunu Grand Ages: Romeun resmi genişleme paketi Reign of Augustusun piyasaya sürüldüğünü duyurdu.
PC ve XONE için Ryse: Son of Rome, antik Romada geçen dinamik bir aksiyon oyunudur.
Victor Vran, Grand Ages: Rome, Omerta: City of Gangsters ve Tropico serisinin birkaç bölümü gibi yapımları yayınlamasıyla tanınan bir Bulgar stüdyosu olan Haemimont Gamesin fantezi ortamındaki
Total War: Rome II – Caesar in Gaul PC için Creative Assembly tarafından geliştirilen popüler bir RTS oyunu için bir genişleme paketidir.
Total War: Rome II – PC için Empire Divided, popüler strateji oyunlarının bir bölümü olan Total War: Rome IInin dördüncü büyük genişleme paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle