Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ryse: Son of Rome Türkçe yama

10.03.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Ryse: Son of Rome, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir PCSEVEN.

Oyun için türkçe yama metni Ryse: Son of Rome (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: PCSEVEN
Oyun açıklaması:
PC ve XONE için Ryse: Son of Rome, antik Romada geçen dinamik bir aksiyon oyunudur. Oyun, birinci şahıs nişancı serisi Crysis ile tanınan Almanyadan Crytek tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10830
Yayın yılı:
2013





Ryse: Son of Rome oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ryse: Son of Rome dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ryse: Son of Rome klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ryse: Son of Rome ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ryse: Son of Rome oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ryse: Son of Rome içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Climb for PC, Robinson: The Journey, Ryse: Son of Rome, Arena of Fate veya Crysis serisi gibi oyunlarla tanınan Crytekin bir başka oyunudur.
Avrupada ulusların göçü sırasında (MS 200-450 civarı) geçen Against Rome, oyuncuyu kıtanın henüz Roma İmparatorluğuna yenik düşmemiş kısmına götürüyor.
Total War: Rome II – PC için Empire Divided, popüler strateji oyunlarının bir bölümü olan Total War: Rome IInin dördüncü büyük genişleme paketidir.
Alexander, Rome: Total War için ikinci genişleme paketidir. Total War serisindeki diğer ürünler gibi Creative Assembly tarafından geliştirilmiştir.
"Total War: Rome II", popüler bir gerçek zamanlı strateji dizisi olan "Total War"ın başka bir bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle