Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Imperium Galactica Türkçe yama

11.02.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Imperium Galactica. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Imperium Galactica (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: TECHNIC
Oyun açıklaması:
Imperium Galactica, uzayda gerçekleşen karmaşık bir stratejidir. Oyun stili açısından, RTS türünün unsurlarını ve 4X ilkesine dayalı sıra tabanlı geliştirmeyi birleştirir: genişleme, sömürü, keşif ve imha.

İndirme sayısı:
8188
Yayın yılı:
1997





Imperium Galactica oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Imperium Galactica dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Imperium Galactica klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Imperium Galactica ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Imperium Galactica oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Imperium Galactica içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Stratejik olarak ünlü Galactica Empire unvanı olan devam filmi, bizi üç baskın ırkın galaksi yönetimi için savaştığı uzak geleceğe götürüyor.
PC, PS4 ve XONE için Battlestar Galactica Deadlock, geçmişi 1978e dayanan popüler bir evrende geçen bir uzay stratejisidir.
Imperium Romanum, Haemimont Games tarafından geliştirilen ve Kalypso Media tarafından yayınlanan bir şehir kurma strateji oyunudur.
Eador. Imperium, Eadorun bağımsız bir uzantısıdır. Büyük bir strateji ve sıra tabanlı bir taktik oyununun birleşimi olan ve RPG unsurlarıyla desteklenen Masters of the Broken World 2013te yayınlandı.
Battlestar Galactica™ Arcadede Battlestar Galactica evrenine girin. Galacticayı savunmak için kaydolun ya da İnsan Irkını yok etmeye çalışan acımasız Cylonlar olarak oynayın.
Yorumlar
Yorum ekle