Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battlestar Galactica Deadlock Türkçe yama

13.04.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Battlestar Galactica Deadlock! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Battlestar Galactica Deadlock (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: METROiD
Oyun açıklaması:
PC, PS4 ve XONE için Battlestar Galactica Deadlock, geçmişi 1978e dayanan popüler bir evrende geçen bir uzay stratejisidir. Proje, Black Lab Games tarafından iyi karşılanan Star Hammer: The Vanguard Prophecy için popüler bir stüdyo tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8287
Yayın yılı:
2017





Battlestar Galactica Deadlock oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battlestar Galactica Deadlock dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battlestar Galactica Deadlock klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battlestar Galactica Deadlock ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battlestar Galactica Deadlock oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battlestar Galactica Deadlock içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Deadlock II: Shrine Wars, Accoladein Deadlock adlı sıra tabanlı strateji oyununun devamı niteliğindedir.
Battlestar Galactica: Squadrons, iOS ve Androidde yayınlanan, kart oyunu öğeleriyle zenginleştirilmiş bir mobil savaş stratejisidir.
Deadlock, K-240, Civilization, SimCity, Outpost ve Utopia gibi oyunların en iyi özelliklerini birleştiren bir stratejidir.
Mekanik Cylonlar insan ırkını yok etmek için geri dönerken, insanla makine arasındaki savaş tüm şiddetiyle devam ediyor.
Battlestar Galactica™ Arcadede Battlestar Galactica evrenine girin. Galacticayı savunmak için kaydolun ya da İnsan Irkını yok etmeye çalışan acımasız Cylonlar olarak oynayın.
Yorumlar
Yorum ekle