Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Deadlock II: Shrine Wars Türkçe yama

23.04.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Deadlock II: Shrine Wars. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir TMG.

Oyun için türkçe yama metni Deadlock II: Shrine Wars (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: TMG
Oyun açıklaması:
Deadlock II: Shrine Wars, Accoladein Deadlock adlı sıra tabanlı strateji oyununun devamı niteliğindedir. Öncelikle Warcraft IIye (Warcraft II: Beyond the Dark Portal), dördüncü MechWarriora (MechWarrior 4: Kara Şövalye, Mech Paks, MechWarrior 4: Mercenaries) ek oluşturmasıyla tanınan Cyberlore ekibi tarafından üretildi.

İndirme sayısı:
9544
Yayın yılı:
1998





Deadlock II: Shrine Wars oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Deadlock II: Shrine Wars dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Deadlock II: Shrine Wars klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Deadlock II: Shrine Wars ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Deadlock II: Shrine Wars oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Deadlock II: Shrine Wars içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC Windowsta yayınlanan Mech Wars, Han Studios tarafından geliştirilen bir MOBAdır.
PC, PS4 ve XONE için Battlestar Galactica Deadlock, geçmişi 1978e dayanan popüler bir evrende geçen bir uzay stratejisidir.
Deadlock, K-240, Civilization, SimCity, Outpost ve Utopia gibi oyunların en iyi özelliklerini birleştiren bir stratejidir.
PC için Wars of Napoleon, tarihi olduğu gibi tasvir etmeye odaklanan sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Star Wars® The Clone Wars™: Republic Heroes™, genç ve yaşlı Star Wars hayranlarının Klon Savaşlarının kapsamlı galaktik maceralarını yaşamalarına izin veriyor.
Yorumlar
Yorum ekle