Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Deadlock: Planetary Conquest Türkçe yama

24.09.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Deadlock: Planetary Conquest. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ArCADE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Deadlock: Planetary Conquest (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: ArCADE
Oyun açıklaması:
Deadlock, K-240, Civilization, SimCity, Outpost ve Utopia gibi oyunların en iyi özelliklerini birleştiren bir stratejidir. Oyunun aksiyonu uzak bir gelecekte kuruldu.

İndirme sayısı:
8069
Yayın yılı:
1996





Deadlock: Planetary Conquest oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Deadlock: Planetary Conquest dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Deadlock: Planetary Conquest klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Deadlock: Planetary Conquest ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Deadlock: Planetary Conquest oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Deadlock: Planetary Conquest içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Deadlock II: Shrine Wars, Accoladein Deadlock adlı sıra tabanlı strateji oyununun devamı niteliğindedir.
PC, PS4 ve XONE için Battlestar Galactica Deadlock, geçmişi 1978e dayanan popüler bir evrende geçen bir uzay stratejisidir.
AND ve iOSta yayınlanan Kingdom Conquest II, kart oyunları ve MMORPGlerden alınan unsurlarla zenginleştirilmiş bir fantezi stratejisidir.
Warhammer: Chaos & Conquest, çok oyunculu eğlence için tasarlanmış gerçek zamanlı bir stratejidir.
Conquest 2: The Vyrium Uprising, 2001 yılında yayınlanan Conquest: Frontier Wars adlı popüler gerçek zamanlı stratejinin (RTS) devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle