Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Warhammer: Chaos and Conquest Türkçe yama

22.09.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Warhammer: Chaos and Conquest. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir Razor1911, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Warhammer: Chaos and Conquest (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: Razor1911
Oyun açıklaması:
Warhammer: Chaos & Conquest, çok oyunculu eğlence için tasarlanmış gerçek zamanlı bir stratejidir. Games Workshop (Warhammer franchise haklarının sahibi) gözetiminde oluşturulan başlık, İskoçyadan Hunted Cow stüdyosu tarafından geliştirildi ve Tilting Point tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
9265
Yayın yılı:
2019





Warhammer: Chaos and Conquest oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Warhammer: Chaos and Conquest dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Warhammer: Chaos and Conquest klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Warhammer: Chaos and Conquest ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Warhammer: Chaos and Conquest oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Warhammer: Chaos and Conquest içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dark Age of Camelot™un yaratıcılarının yeni fantezi MMORPGsi Warhammer® Online: Age of Reckoning™ (W.
Warhammer: Mark of Chaos Battle March, son derece popüler fantezi dünyası Warhammerın gerçeklerine dayanan gerçek zamanlı savaş stratejisinin ilk resmi uzantısıdır.
Warhammer 40,000: Sanctus Reach for PC, türün diğer yapımlarıyla tanınan Straylight Entertainment ve Slitherine stüdyosunun ilk çıkışları tarafından geliştirilen sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
PC için Chaos Rising, Games Workshop tarafından yaratılan dünyada gerçekleşen harika gerçek zamanlı strateji için ilk genişleme paketidir.
Warhammer 40,000: Chaos Gate Daemonhunters, sıra tabanlı bir dövüş sistemine sahip taktiksel bir RPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle