Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Imperium Romanum: Wilds of Germania Türkçe yama

23.02.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Imperium Romanum: Wilds of Germania. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: DiSTiNCT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Imperium Romanum: Wilds of Germania (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: DiSTiNCT
Oyun açıklaması:
Birinci yüzyılın yükselişinde Romalılar, kalıcı bir başarı elde etmeden Magna Germaniayı işgal etmeye çalıştılar. MS 9 yılında, Teutoburg Ormanı Muharebesinde Roma kuvvetlerinin korkunç yenilgisiyle fetih doruk noktasına ulaştı ve daha sonra devasa Limes savunma duvarının inşasına yol açtı.

İndirme sayısı:
8033
Yayın yılı:
2008





Imperium Romanum: Wilds of Germania oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Imperium Romanum: Wilds of Germania dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Imperium Romanum: Wilds of Germania klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Imperium Romanum: Wilds of Germania ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Imperium Romanum: Wilds of Germania oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Imperium Romanum: Wilds of Germania içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Outer Wilds: Echoes of the Eye, 2019 aksiyon macera oyunu Outer Wildsın ilk genişleme paketidir.
İmparator Genişletme paketi, oyuncuyu soğuk Britanniadan Germanianın vahşi ormanları ve Kleopatranın Mısırındaki bereketli Nil Deltasına kadar antik tarih boyunca bir yolculuğa çıkarıyor.
Imperium Romanum, Haemimont Games tarafından geliştirilen ve Kalypso Media tarafından yayınlanan bir şehir kurma strateji oyunudur.
Outer Wilds, mobil keşif oyunu Beacon 38 ve Terra Chroma mantık bulmacası öğelerine sahip bir RPG ile tanınan bağımsız stüdyo Mobius Digitalin üçüncü oyunudur.
43 yılında İmparator Claudius tarafından fethedilen Roma eyaleti Britannia, ikinci yüzyılda Hadrianusun saltanatı sırasında, Hadrian Duvarının inşasıyla taçlandırılan bir refah dönemine ulaştı.
Yorumlar
Yorum ekle