Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Masters of the World: Geo-Political Simulator 3 Türkçe yama

12.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Masters of the World: Geo-Political Simulator 3. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Masters of the World: Geo-Political Simulator 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: Lz0
Oyun açıklaması:
Masters of the World: Geo-Politik Simülatör 3, EverSim stüdyosunun sorumlu olduğu ekonomik stratejiler döngüsünün üçüncü bölümüdür. Önceki deneyimlere dayanarak, Fransız Lognes geliştiricileri, diğer şeylerin yanı sıra NATO hizmetlerinin eğitiminde başarıyla kullanılan modern devletin kapsamlı bir yönetim simülasyonunu kullanmaya kendilerini cezbettiler.

İndirme sayısı:
8801
Yayın yılı:
2013





Masters of the World: Geo-Political Simulator 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Masters of the World: Geo-Political Simulator 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Masters of the World: Geo-Political Simulator 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Masters of the World: Geo-Political Simulator 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Masters of the World: Geo-Political Simulator 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Masters of the World: Geo-Political Simulator 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Arena Masters: Legend Begins, Nexondan (Dnasty Warriors: Unleashed ve Pocket MapleStory geliştiricileri) başka bir projedir.
Ulusların Hükümdarları: Jeo-Politik Simülatör 2, Eversimin oyuncuya seçilen bir dünya gücünün kaderini yönlendirmesine ve küresel ekonomik kriz, Orta Çağ da dahil olmak üzere gazetelerin ön
Masters of the Broken World, küresel, stratejik ve taktiksel üç oyun katmanını birleştiren sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Dünya Şampiyonası Turnuva serisinin bir sonraki bölümü, her zamankinden daha fazla kart ve daha fazla tekrar değeri ekliyor.
Geo-Political Simulator, diğer adıyla G.P.S, PC için ekonomik ve jeopolitik bir simülatör oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle