Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Broken Arrow Türkçe yama

30.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Broken Arrow! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Broken Arrow (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: ICU
Oyun açıklaması:
Broken Arrow, Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya arasındaki kurgusal bir çatışmanın hikayesini anlatan bir strateji oyunudur. Oyun, oyun tarzında World in Conflict veya Wargame gibi oyunlara atıfta bulunur ve modern silahların kullanımıyla büyük ölçekli çatışmalar sunar.

İndirme sayısı:
9108
Yayın yılı:
2023





Broken Arrow oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Broken Arrow dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Broken Arrow klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Broken Arrow ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Broken Arrow oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Broken Arrow içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, XONE ve PS4 için Arrow Heads, oyuncuları yaylarla ateş eden insansı kuşların rollerine sokan hızlı tempolu bir arcade-aksiyon oyunudur.
Dungeon Siege II: Broken World, Dungeon Siege IInin hikayesini sonlandıran, karanlık, kıyamet sonrası bir fantezi dünyasında geçen bir aksiyon/rol yapma oyunudur.
Broken Ranks, tarayıcı oyunu The Pride of Taernin yeniden yapımıdır.
Masters of the Broken World, küresel, stratejik ve taktiksel üç oyun katmanını birleştiren sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Broken Lines, II. Dünya Savaşı sırasında geçen bir taktik RPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle