Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Arrow Heads Türkçe yama

17.10.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Arrow Heads. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ICU, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Arrow Heads (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: ICU
Oyun açıklaması:
PC, XONE ve PS4 için Arrow Heads, oyuncuları yaylarla ateş eden insansı kuşların rollerine sokan hızlı tempolu bir arcade-aksiyon oyunudur. Bu, Toronto merkezli bağımsız bir stüdyo olan OddBirdün ilk oyunu.

İndirme sayısı:
8156
Yayın yılı:
2023





Arrow Heads oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Arrow Heads dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Arrow Heads klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Arrow Heads ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Arrow Heads oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Arrow Heads içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Other 99, Burning Arrow tarafından geliştirilen PC, PS4 ve XONE için bir hayatta kalma korku oyunudur – oyun stüdyonun ilk oyunudur.
Broken Arrow, Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya arasındaki kurgusal bir çatışmanın hikayesini anlatan bir strateji oyunudur.
Paradise: An Ancient Epic, PS4te yayınlandı, Switch vb., eski Hindistanda geçen bir aksiyon macera oyunudur.
Titan Quest: Eternal Embers, 2016 aksiyon RPG Titan Quest: Anniversary Edition için bir genişletme paketidir.
PC ve SWITCH için Sausage Sports Club, oyuncuları çılgın yarışmalarda birbirleriyle yarışan komik hayvanların rollerine sokan eğlenceli bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle