Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Broken Lines Türkçe yama

02.07.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Broken Lines! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Broken Lines (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: S.T.A.R.S.
Oyun açıklaması:
Broken Lines, II. Dünya Savaşı sırasında geçen bir taktik RPGdir. Oyun, bağımsız Danimarka stüdyosu PortaPlay tarafından geliştirildi. PlotBroken Lines bizi 1944te savaşta yutulan ve sekiz askerli bir uçağın bir düşman hattının arkasına düştüğü Doğu Avrupaya götürüyor.

İndirme sayısı:
9064
Yayın yılı:
2023





Broken Lines oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Broken Lines dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Broken Lines klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Broken Lines ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Broken Lines oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Broken Lines içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Demiryolu Hatları: Demiryolu Hatları, daha az talepkar sanal tren sürüş meraklıları için In Images stüdyosunun ve Play-yayıncılık yayınevinin bir önerisidir.
Partia: AND ve iOSta yayınlanan The Broken Lineage, mobil bir taktik RPGdir.
Komandolar, II. Dünya Savaşı sırasında geçen gerçek zamanlı bir taktik aksiyon oyunudur.
Driver: Parallel Lines, ana unsur olarak araba yarışlarını içeren popüler bir aksiyon oyunu serisinin dördüncü bölümüdür.
İkinci Dünya Savaşı sırasında işgal altındaki Avrupada vurulan Amerikan pilotlarının ilham verici hayatta kalma hikayelerine dayanan bu aksiyon-macera, ABD Havacı Bill Fosterın 1944 kışında Almanyada
Yorumlar
Yorum ekle