Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Driver: Parallel Lines Türkçe yama

15.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Driver: Parallel Lines. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama AiR sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Driver: Parallel Lines (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: AiR
Oyun açıklaması:
Driver: Parallel Lines, ana unsur olarak araba yarışlarını içeren popüler bir aksiyon oyunu serisinin dördüncü bölümüdür. Driv3r serisindeki çok kötü alınan üçüncü oyunun ardından franchiseı yenilemek, Atariden çok cesaret almış olması gereken riskli bir karardı.

İndirme sayısı:
10474
Yayın yılı:
2006





Driver: Parallel Lines oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Driver: Parallel Lines dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Driver: Parallel Lines klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Driver: Parallel Lines ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Driver: Parallel Lines oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Driver: Parallel Lines içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Numarayı adıyla kaçırmanıza izin vermeyin, Race Driver 2, bir dizi kuyudan dördüncü üretim olan TOCA 1, TOCA 2 ve TOCA Race Driverdan (aka: Pro Race Driver, V8 Race Driver ve DTM Race Driver) hemen
Demiryolu Hatları: Demiryolu Hatları, daha az talepkar sanal tren sürüş meraklıları için In Images stüdyosunun ve Play-yayıncılık yayınevinin bir önerisidir.
Driver 2: Back on the Streets (Sürücü 2: The Wheelman Is Back in North America), PS1de yayınlanan bir açık dünya araba aksiyon oyunudur.
Komandolar, II. Dünya Savaşı sırasında geçen gerçek zamanlı bir taktik aksiyon oyunudur.
Broken Lines, II. Dünya Savaşı sırasında geçen bir taktik RPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle