Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Yo-kai Watch Türkçe yama

02.01.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Yo-kai Watch. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: iCWT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Yo-kai Watch (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
Yo-Kai Watch, dünyayı dolaştığımız ve yokai adı verilen özel "hayaletleri" çağırdığımız bir RPG oyunudur. Onların yardımıyla diğer yaratıklarla savaşıyoruz.

İndirme sayısı:
10222
Yayın yılı:
2013





Yo-kai Watch oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Yo-kai Watch dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Yo-kai Watch klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Yo-kai Watch ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Yo-kai Watch oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Yo-kai Watch içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps, oyuncuların animasyon dizisi Yo-Kai Watchın karakterlerini oynadığı eğlenceli bir RPG oyunudur.
Watch Dogs: Legion Bloodline, 2020 oyunu Watch Dogs: Legion için büyük bir hikaye genişletme paketidir.
AND ve iOSta yayınlanan Yo-kai Watch Wibble Wobble, arcade ve mantık öğelerini birleştiren bir oyundur.
Yo-kai Watch World, Yo-kai Watch franchise dünyasında geçen ve açıkça Pokemon GOdan ilham alan mobil cihazlar için bir keşif RPGsidir.
Yo-kai Watch 3 bir jRPGdir. Serinin önceki bölümlerinde olduğu gibi, ana karakterin ona yardım etmek için Yo-kai adlı küçük yaratıkları kullandığı düellolara odaklanıyor.
Yorumlar
Yorum ekle