Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rakuen Türkçe yama

01.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Rakuen. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama KaOs sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Rakuen (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: KaOs
Oyun açıklaması:
Rakuen, esas olarak bağımsız geliştirici Laura Shigihara tarafından yaratılan, RPG unsurlarına sahip bir macera oyunudur. Hikaye Rakuenin ana karakteri hastanede yaşayan bir çocuktur.

İndirme sayısı:
8568
Yayın yılı:
2017





Rakuen oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rakuen dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rakuen klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rakuen ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rakuen oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rakuen içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
JX Online, Orta Krallıktaki en büyük geliştiricilerden biri olan Kingsoft Corporation (esas olarak ev pazarındaki çok popüler ofis paketleri ve antivirüs yazılımı ile bilinir) tarafından yaratılan ve
PS4, PC vb. için HoPiKo, esas olarak başarılı bir uzay koşucusu oyunu Alone için popüler olan bir İngiliz geliştirici olan Laser Dog Games tarafından yaratılan hardcore, hızlı çalışan bir platform
Drake Hollow, büyülü bir dünyaya taşındığımız, orada yaşayan bitkisel yaratıkların güvenliğini ve memnuniyetini önemsediğimiz, üssünü oluşturduğumuz ve kana susamış canavarların saldırılarına karşı
The Survivalists, strateji ve hayatta kalma unsurlarına sahip bir aksiyon macera oyunudur.
Haven, portföyünde ünlü Furi ve Squids Odysseyi içeren The Game Bakers adlı bağımsız bir stüdyo tarafından geliştirilen macera unsurlarına sahip bir RPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle