Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Survivalists Türkçe yama

10.01.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz The Survivalists. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama hezz sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni The Survivalists (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: hezz
Oyun açıklaması:
The Survivalists, strateji ve hayatta kalma unsurlarına sahip bir aksiyon macera oyunudur. Tehlikeli, ıssız bir adada hayatta kalmaya çalıştığımız oyunda bunu tek başımıza veya birkaç arkadaş eşliğinde yapabiliriz.

İndirme sayısı:
10978
Yayın yılı:
2020





The Survivalists oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Survivalists dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Survivalists klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Survivalists ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Survivalists oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Survivalists içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Eternal Cylinder, EA Maxisten Spore ile ilişkileri çağrıştıran, hayatta kalma unsurlarına sahip orijinal bir aksiyon oyunudur.
Zelter, zombi kontrollü bir dünyada hayatta kalmaya çalıştığımız iki boyutlu bir hayatta kalma oyunudur.
Sons of the Forest, çeşitli canavar türlerinin yaşadığı gizemli bir adada hayatta kalmaya çalıştığımız hayatta kalma oyunu The Forestın devamı niteliğindedir.
Night is Coming, hayatta kalma unsurlarına sahip bir strateji oyunudur.
HeatWave, çeşitli çatışmalara ve krizlere neden olan iklim felaketinden sonra dünyada hayatta kalmaya çalışan bir birliğe liderlik ettiğimiz, hayatta kalma unsurlarına sahip fütüristik, sanal bir
Yorumlar
Yorum ekle