Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

HoPiKo Türkçe yama

01.02.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, HoPiKo, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama HERiTAGE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni HoPiKo (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: HERiTAGE
Oyun açıklaması:
PS4, PC vb. için HoPiKo, esas olarak başarılı bir uzay koşucusu oyunu Alone için popüler olan bir İngiliz geliştirici olan Laser Dog Games tarafından yaratılan hardcore, hızlı çalışan bir platform oyunudur.

İndirme sayısı:
8714
Yayın yılı:
2015





HoPiKo oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) HoPiKo dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales HoPiKo klasörüne koyun.

3. Türkçe yama HoPiKo ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


HoPiKo oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve HoPiKo içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
ECW Hardcore Revolution, ECW (Extreme Championship Wrestling) lisansına dayalı ilk dövüş oyunudur.
İngiliz stüdyo Gremlin Interactive tarafından hazırlanan başlık, oyuncuların güçlü arazi araçlarının direksiyonuna oturabileceği ve zorlu rotalarda becerilerini test edebileceği bir yarış oyunudur.
PSV, PS4 ve PC için MechRunner, esas olarak bir MMO oyunu Firefly: Online için popüler olan bağımsız bir Amerikalı geliştirici olan Spark Plug Games tarafından oluşturulan mekanik temalı bir sonsuz
Rakuen, esas olarak bağımsız geliştirici Laura Shigihara tarafından yaratılan, RPG unsurlarına sahip bir macera oyunudur.
Super Laser Racer, öncelikle New Star Soccer serisi futbol simülasyonlarından bilinen İngiliz New Star Games stüdyosunun kuşbakışı klasik, atari yarış oyunlarının meraklılarına yönelik bir önerisidir.
Yorumlar
Yorum ekle