Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

MechRunner Türkçe yama

13.08.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız MechRunner. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama ASA.

Oyun için türkçe yama metni MechRunner (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: ASA
Oyun açıklaması:
PSV, PS4 ve PC için MechRunner, esas olarak bir MMO oyunu Firefly: Online için popüler olan bağımsız bir Amerikalı geliştirici olan Spark Plug Games tarafından oluşturulan mekanik temalı bir sonsuz koşucu oyunudur.

İndirme sayısı:
9279
Yayın yılı:
2023





MechRunner oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) MechRunner dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales MechRunner klasörüne koyun.

3. Türkçe yama MechRunner ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


MechRunner oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve MechRunner içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Firefly Online, Joss Whedonun kült-hit televizyon dizisi Fireflya dayanan stratejik bir çevrimiçi rol yapma oyunudur (RPG).
PS4, PC vb. için HoPiKo, esas olarak başarılı bir uzay koşucusu oyunu Alone için popüler olan bir İngiliz geliştirici olan Laser Dog Games tarafından yaratılan hardcore, hızlı çalışan bir platform
Devrim: Kıvılcım, taktiksel bir RPGdir. Bağımsız stüdyolar Darts Games ve Hamsters Gaming tarafından geliştirildi ve V Publishing tarafından yayınlandı.
PC ve PS4 için Future Unfolding, özellikle iyi karşılanan Spirits için popüler olan bağımsız bir geliştirici olan Spaces of Play tarafından oluşturulan bir keşif oyunudur.
WiiU, AND vb.de bulunan Funk of Titans, mobil cihazlarda popüler bir tür olan basit bir sonsuz koşucu platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle