Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Funk of Titans Türkçe yama

14.01.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Funk of Titans. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama LEGEND sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Funk of Titans (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: LEGEND
Oyun açıklaması:
WiiU, AND vb.de bulunan Funk of Titans, mobil cihazlarda popüler bir tür olan basit bir sonsuz koşucu platform oyunudur. Oyun, esas olarak 1940larda geçen Blues and Bullets adlı epizodik macera oyunuyla tanınan bağımsız bir stüdyo A Crowd of Monsters tarafından yaratıldı.

İndirme sayısı:
10060
Yayın yılı:
2015





Funk of Titans oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Funk of Titans dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Funk of Titans klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Funk of Titans ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Funk of Titans oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Funk of Titans içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Titans of Steel: Warring Suns™ evreni, ana savaş biriminin Titan-AT olarak bilinen Titan Attack Tech olduğu bir gelecek.
Dragons and Titans, birden fazla modu olan, oynaması ücretsiz bir sosyal MOBAdır: 5v5 PvP, Co-Op veya tek oyuncu.
Titans Path, hayatta kalma unsurları olan bir MMO aksiyon oyunudur. Indie Avustralya stüdyosu Alderon Games tarafından geliştirildi.
Realm of the Titans, efsanevi DotA modifikasyonundan bilinen bir başka üretim geliştirme mekanizmasıdır.
City of Titans, PC için bir MMORPG ve The Phoenix Projectin bir parçasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle