Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Firefly Online Türkçe yama

19.01.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Firefly Online. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Firefly Online (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: BAKA!
Oyun açıklaması:
Firefly Online, Joss Whedonun kült-hit televizyon dizisi Fireflya dayanan stratejik bir çevrimiçi rol yapma oyunudur (RPG). Firefly Onlineda oyuncular, bir mürettebat kiralarken ve maceralar ararken bir gemi kaptanı rolünü üstlenirken, tüm bu sırada Ayette hayatta kalmaya çalışmak için milyonlarca diğer oyuncuyla ticaret ve rekabet eder: bir mürettebat bul, bir iş bul , uçmaya devam et.

İndirme sayısı:
9103
Yayın yılı:
2023





Firefly Online oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Firefly Online dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Firefly Online klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Firefly Online ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Firefly Online oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Firefly Online içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Guns of Icarus Online, takım tabanlı çok oyunculu bir çevrimiçi zeplin savaş oyunudur.
PSV, PS4 ve PC için MechRunner, esas olarak bir MMO oyunu Firefly: Online için popüler olan bağımsız bir Amerikalı geliştirici olan Spark Plug Games tarafından oluşturulan mekanik temalı bir sonsuz
The Mummy Online, popüler film serilerinden bilinen evrene dayanan, rol yapma ve arcade öğelerini birleştiren bir MMO yapımıdır.
Allods Online, Sarnautun fantastik uzay opera evreninde geçen devasa çok oyunculu bir çevrimiçi rol yapma oyunudur.
FIFA Online 4, EA Sports stüdyosu tarafından geliştirilen futbol serisinin ücretsiz, çevrimiçi versiyonu ve birkaç yıl önce piyasaya sürülen FIFA Online 3ün devamıdır.
Yorumlar
Yorum ekle