Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Guns of Icarus: Online Türkçe yama

11.12.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Guns of Icarus: Online. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Guns of Icarus: Online (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: iNFECTiON
Oyun açıklaması:
Guns of Icarus Online, takım tabanlı çok oyunculu bir çevrimiçi zeplin savaş oyunudur. Arkadaşlarınızla bir hava gemisinde kaptanlık yapın veya mürettebat olarak hizmet edin ve buhar/dizelpunktan ilham alan, kıyamet sonrası bir dünyada diğer gemilere karşı savaşa uçun.

İndirme sayısı:
8013
Yayın yılı:
2023





Guns of Icarus: Online oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Guns of Icarus: Online dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Guns of Icarus: Online klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Guns of Icarus: Online ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Guns of Icarus: Online oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Guns of Icarus: Online içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
GUNS and ROBOTS, yaratıcı karakter tasarımı ve sonsuz bir özelleştirme özellikleri listesi ile ücretsiz çevrimiçi nişancı oyunudur.
Guns of Icarus, bağımsız Muse Games stüdyosu tarafından üretilen ilk oyundur.
Pit of Kid Icarus™ şöhreti, Kirby™ ve Super Smash Bros.™ serilerinin yaratıcısı Masahiro Sakurai tarafından Nintendo 3DS sistemi için özel olarak tasarlanan yeni bir oyunda geri döndü, Kid Icarus:
Metal Gear Online, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriotsın oyun mekaniklerini ve kurgusal dünyasını kullanarak en fazla 16 oyuncunun çevrimiçi olarak rekabet etmesine olanak tanır.
Savaş sistemine yenilikçi bir yaklaşımla, cRPG unsurlarına sahip destansı bir strateji oyunu.
Yorumlar
Yorum ekle