Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hardcore 4X4 Türkçe yama

12.11.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Hardcore 4X4. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Hardcore 4X4 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: BetaMaster
Oyun açıklaması:
İngiliz stüdyo Gremlin Interactive tarafından hazırlanan başlık, oyuncuların güçlü arazi araçlarının direksiyonuna oturabileceği ve zorlu rotalarda becerilerini test edebileceği bir yarış oyunudur.

İndirme sayısı:
9376
Yayın yılı:
1996





Hardcore 4X4 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hardcore 4X4 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hardcore 4X4 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hardcore 4X4 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hardcore 4X4 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hardcore 4X4 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS4, PC vb. için HoPiKo, esas olarak başarılı bir uzay koşucusu oyunu Alone için popüler olan bir İngiliz geliştirici olan Laser Dog Games tarafından yaratılan hardcore, hızlı çalışan bir platform
Hardcore Pinball™, gerçek bir sıkı tutkunların oyunudur. Gerçekçi fiziğe sahip dört zorlu tablo, bu olağanüstü simülasyonun kalbidir.
Hardcore video oyunu hayranları için nihai arcade aksiyon deneyimi! Matt Hazard: Blood Bath and Beyond, tüm zamanların en iyi yandan kaydırmalı aksiyon oyunlarına bir saygı duruşu niteliğindedir.
ECW Hardcore Revolution, ECW (Extreme Championship Wrestling) lisansına dayalı ilk dövüş oyunudur.
Phantom Trigger, BreadTeam stüdyosu tarafından PC, XONE vb. için yapılan ve yaratıcıları tarafından "hardcore neon slasher" olarak adlandırılan, RPG özellikleri ve bazı roguelike mekanikleri olan bir
Yorumlar
Yorum ekle