Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Haven Türkçe yama

19.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Haven. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama MYTH sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Haven (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: MYTH
Oyun açıklaması:
Haven, portföyünde ünlü Furi ve Squids Odysseyi içeren The Game Bakers adlı bağımsız bir stüdyo tarafından geliştirilen macera unsurlarına sahip bir RPGdir.

İndirme sayısı:
8636
Yayın yılı:
2020





Haven oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Haven dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Haven klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Haven ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Haven oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Haven içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu oyunda, hemen büyük bir meydan okumayla yüzleşmek zorunda olan genç bir kralın rolüne sahip olacaksınız.
Project Haven, sıra tabanlı strateji oyunu ile RPGnin bir karışımıdır.
Space Haven, oyuncuların bir kolonizasyon gemisinin mürettebatını yöneterek uzayın keşfedilmemiş bölgelerini keşfettiği bir strateji oyunudur.
Batora: Lost Haven, hacknslashı çift çubuklu atıcılar için tipik mekaniklerle karıştıran bir bilim kurgu aksiyon RPGsidir.
Sun Haven, Kickstarterdaki bir kitle fonlaması kampanyası sayesinde geliştirilen Pixel Sprout Studiosun bağımsız bir oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle