Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sopa Türkçe yama

22.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Sopa. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Sopa (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: DEViANCE
Oyun açıklaması:
Sopa, Japon mangaka Hayao Miyazakinin eserlerinden, Studio Ghiblinin kreasyonlarından ve Küçük Prens romanından ilham alan bir macera oyunudur. Bağımsız bir ekip StudioBando tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9086
Yayın yılı:
2023





Sopa oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sopa dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sopa klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sopa ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sopa oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sopa içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Asterigos, Yunan ve Roma mitlerinden ilham alan bir aksiyon RPGsidir. Bağımsız Tayvanlı ekip Acme Gamestudio tarafından geliştirilmiştir.
Catie in MeowmeowLand, türün klasiklerinden (Amanita Design stüdyosunun çalışmaları tarafından yönetilen) ve Alice Harikalar Diyarında romanından ilham alan bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
WitchBrook (Spellbound olarak da bilinir), Hayao Miyazakinin ünlü stüdyosu Ghiblinin (örneğin Spirited Away, Howls Moving Castle) Harry Potter kitaplarından ve filmlerinden esinlenen iki boyutlu bir
Dead End Job, bir hayalet terbiyecisi işinin sırlarını öğrenerek sahaya çıktığımız ve çeşitli paranormal yaratıkların yerlerini temizlediğimiz, işbirlikçi bir ikiz sopa nişancı oyunudur.
Dap karanlık, korku aksiyon macera oyunudur. Bağımsız stüdyo Melting Parrot tarafından geliştirilmiştir.
Yorumlar
Yorum ekle