Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dap Türkçe yama

11.02.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Dap. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir PARADiGM.

Oyun için türkçe yama metni Dap (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: PARADiGM
Oyun açıklaması:
Dap karanlık, korku aksiyon macera oyunudur. Bağımsız stüdyo Melting Parrot tarafından geliştirilmiştir. Yazarların ilham kaynakları arasında The Legend of Zelda serisi, Studio Ghiblinin animasyonları ve Philip K.

İndirme sayısı:
8381
Yayın yılı:
2021





Dap oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dap dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dap klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dap ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dap oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dap içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Zelda Efsanesi: Breath of the Wild 2, 1987de başlatılan oyun serisindeki bir sonraki taksittir ve bu da aksiyon ve mantık oyunlarının bir kombinasyonudur.
İnanılmaz Yeni Bir Macera İçin Herkes Gemide Zelda™ Efsanesi: Spirit Tracks, kahraman Link™i cesur yeni bir maceraya atıyor.
Büyücü Vaati, Prenses Zeldayı taşlamak için çevirdiğinde, Hyrule Kralı, Linki onu hiç hayal etmediği yerlere götürecek bir arayışa gönderir.
The Legend of Zelda: Skyward Sword for Wii bir aksiyon-macera oyunudur ve The Legend of Zelda serisinin bu konsol için yayınlanan ikinci bölümüdür.
Sopa, Japon mangaka Hayao Miyazakinin eserlerinden, Studio Ghiblinin kreasyonlarından ve Küçük Prens romanından ilham alan bir macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle