Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Asterigos Türkçe yama

21.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Asterigos. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama HoG sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Asterigos (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: HoG
Oyun açıklaması:
Asterigos, Yunan ve Roma mitlerinden ilham alan bir aksiyon RPGsidir. Bağımsız Tayvanlı ekip Acme Gamestudio tarafından geliştirilmiştir. PlotAsterigos bizi, bir zamanlar muhteşem bir metropol olan, sakinleri tanrıları gücendirmiş ve bunun sonucunda üzerine korkunç bir lanet düşmüş yıkık Aphes şehrine bir yolculuğa çıkarıyor.

İndirme sayısı:
10634
Yayın yılı:
2023





Asterigos oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Asterigos dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Asterigos klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Asterigos ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Asterigos oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Asterigos içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
HammerHelm bir aksiyon-macera ve şehir kurma oyunudur. SuperSixStudios tarafından geliştirildi ve Soedesco tarafından yayınlandı.
Tchia, tropikal bir arazide seyahat ettiğimiz açık dünyalı bir macera oyunudur.
Asterigos, Yunan ve Roma mitlerinden esinlenen bir eylem RPGdir. Bağımsız Tayvan ekibi Acme Gamesdudio tarafından geliştirildi.
The Unliving, roguelike öğeler içeren aksiyon RPGsidir. Oyun, bağımsız ekip RocketBrush Studio tarafından geliştirildi ve Team17 tarafından yayınlandı.
Gods Will Fall, bizi Kelt inançlarından ilham alan fantastik bir diyara yolculuğa çıkaran bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle