Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

HammerHelm Türkçe yama

13.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız HammerHelm. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama ACME sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni HammerHelm (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: ACME
Oyun açıklaması:
HammerHelm bir aksiyon-macera ve şehir kurma oyunudur. SuperSixStudios tarafından geliştirildi ve Soedesco tarafından yayınlandı. PlotHammerHelm bizi fantastik diyarlara doğru bir yolculuğa çıkarıyor.

İndirme sayısı:
8151
Yayın yılı:
2021





HammerHelm oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) HammerHelm dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales HammerHelm klasörüne koyun.

3. Türkçe yama HammerHelm ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


HammerHelm oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve HammerHelm içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Asterigos, Yunan ve Roma mitlerinden ilham alan bir aksiyon RPGsidir. Bağımsız Tayvanlı ekip Acme Gamestudio tarafından geliştirilmiştir.
Souldiers bir metroidvania aksiyon platform oyunudur. Retro Forge stüdyosu tarafından geliştirildi ve Dear Villagers tarafından yayınlandı.
Lumione sanatsal bir platform oyunudur. Glimmer Studio tarafından geliştirildi ve Perfect World Games tarafından yayınlandı.
Gods Will Fall, bizi Kelt inançlarından ilham alan fantastik bir diyara yolculuğa çıkaran bir aksiyon oyunudur.
Nostaljik Tren, bizi 1960ların Japon eyaletine götüren bir keşif macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle