Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Souldiers Türkçe yama

02.10.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Souldiers. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir VENOM.

Oyun için türkçe yama metni Souldiers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: VENOM
Oyun açıklaması:
Souldiers bir metroidvania aksiyon platform oyunudur. Retro Forge stüdyosu tarafından geliştirildi ve Dear Villagers tarafından yayınlandı. PlotSouldiers bizi fantastik bir dünyaya doğru bir yolculuğa çıkarıyor.

İndirme sayısı:
8842
Yayın yılı:
2023





Souldiers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Souldiers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Souldiers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Souldiers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Souldiers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Souldiers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
HammerHelm bir aksiyon-macera ve şehir kurma oyunudur. SuperSixStudios tarafından geliştirildi ve Soedesco tarafından yayınlandı.
Lumione sanatsal bir platform oyunudur. Glimmer Studio tarafından geliştirildi ve Perfect World Games tarafından yayınlandı.
Tenebrae: Twilight of the Gods, hem platform hem de RPG unsurları içeren bir aksiyon Metroidvania oyunudur.
Crystarise, basit strateji unsurlarına sahip bir aksiyon RPGsidir. Oyun bir indie stüdyosu olan Yukiusagi Games tarafından geliştirildi.
Aralon: Forge and Flame for AND ve iOS, en iyi bilgisayar RPGlerinden ilham alan bir rol yapma oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle