Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Lumione Türkçe yama

13.03.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Lumione. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama Autopsy_Guy sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Lumione (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: Autopsy_Guy
Oyun açıklaması:
Lumione sanatsal bir platform oyunudur. Glimmer Studio tarafından geliştirildi ve Perfect World Games tarafından yayınlandı. PlotLumione bizi okyanusun dibindeki fantastik diyara götürüyor.

İndirme sayısı:
8810
Yayın yılı:
2021





Lumione oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Lumione dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Lumione klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Lumione ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Lumione oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Lumione içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Jurassic World: AND ve iOS için Oyun, Jurassic World filminden önce yayınlanan Jurassic Park lisansına dayalı, oynaması ücretsiz bir strateji oyunudur.
Souldiers bir metroidvania aksiyon platform oyunudur. Retro Forge stüdyosu tarafından geliştirildi ve Dear Villagers tarafından yayınlandı.
Darklands, bizi fantastik bir diyara götürmek yerine 15. yüzyıl Almanyasının gerçekliğine ve bu döneme özgü tüm olaylara kaptırmamıza izin veren MicroProseun RPG türü için alışılmadık bir oyun:
Gods Will Fall, bizi Kelt inançlarından ilham alan fantastik bir diyara yolculuğa çıkaran bir aksiyon oyunudur.
Perfect Dark, Rare geliştirme stüdyosu tarafından geliştirilen ve 2000 yılında Nintendo 64 konsolu için piyasaya sürülen kült FPP shooter oyununun bir dönüşümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle