Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tenebrae: Twilight of the Gods Türkçe yama

05.01.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Tenebrae: Twilight of the Gods. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir BetaMaster.

Oyun için türkçe yama metni Tenebrae: Twilight of the Gods (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: BetaMaster
Oyun açıklaması:
Tenebrae: Twilight of the Gods, hem platform hem de RPG unsurları içeren bir aksiyon Metroidvania oyunudur. Oyun Troglobytes Games adlı bağımsız stüdyo tarafından geliştirildi ve Square-Enix tarafından yayınlandı - diğer platformların yanı sıra oyun, Japon şirketinin bağımsızlığı desteklediği Square Enix Collective programının bir parçası olarak PS4, PC ve XONEda mevcut.

İndirme sayısı:
8482
Yayın yılı:
2023





Tenebrae: Twilight of the Gods oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tenebrae: Twilight of the Gods dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tenebrae: Twilight of the Gods klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tenebrae: Twilight of the Gods ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tenebrae: Twilight of the Gods oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tenebrae: Twilight of the Gods içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tasomachi: Behind the Twilight, macera oyunu ile 3D platform oyununun bir karışımıdır.
PS3, PSV, PS4 ve PC için Tokyo Twilight Ghost Hunters, görsel bir roman ve sıra tabanlı strateji oyununun orijinal bir birleşimidir.
Yüzük II, Siegfried, Siegmund ve Sieglindenin oğlu Siegfriedin hikayesidir ve Brunehildeyi kurtarmadan önce Yüzüğü nasıl bulup fethettiğini anlatır.
Twilight Path, sanal gerçeklik setleri için geliştirilmiş bir bulmaca oyunudur.
Twilight Struggle, strateji tahtası oyununun dijital bir uyarlamasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle