Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Twilight Path Türkçe yama

25.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Twilight Path. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ScoRPioN2, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Twilight Path (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: ScoRPioN2
Oyun açıklaması:
Twilight Path, sanal gerçeklik setleri için geliştirilmiş bir bulmaca oyunudur. Geliştirmenin arkasında, ilham kaynağı Spirited Away, Princess Mononoke, Dark Crystal ve Neverending Story gibi çocuklara yönelik kült filmler olan bağımsız Kanada Cazibe Oyunları stüdyosu var.

İndirme sayısı:
8280
Yayın yılı:
2018





Twilight Path oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Twilight Path dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Twilight Path klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Twilight Path ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Twilight Path oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Twilight Path içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Archaica: PC için The Path of Light, Chromatron ve Aargondan ilham alan bağımsız bir mantık oyunudur;
Tasomachi: Behind the Twilight, macera oyunu ile 3D platform oyununun bir karışımıdır.
PS3, PSV, PS4 ve PC için Tokyo Twilight Ghost Hunters, görsel bir roman ve sıra tabanlı strateji oyununun orijinal bir birleşimidir.
Path of Exile 2, Diablo serisinden ilham alan 2013 çevrimiçi aksiyon RPGsi Path of Exile için geniş ve bağımsız bir genişlemedir.
Twilight Struggle, strateji tahtası oyununun dijital bir uyarlamasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle