Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Twilight Struggle Türkçe yama

19.10.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Twilight Struggle. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Twilight Struggle (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: PSC
Oyun açıklaması:
Twilight Struggle, strateji tahtası oyununun dijital bir uyarlamasıdır. Oyunun her iki versiyonu da 1990 yılında kurulan ve şimdiye kadar sadece masa oyunları üreten bir Amerikan şirketi olan GMT Games tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8892
Yayın yılı:
2023





Twilight Struggle oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Twilight Struggle dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Twilight Struggle klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Twilight Struggle ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Twilight Struggle oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Twilight Struggle içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Çift Işınlı Katanalar– Tek ve çift kollu ışın katanaları ve genişletilmiş kombo sistemi ile düşmanlarınızı yepyeni yollarla katletin.
Solar Struggle bir Arcade Aksiyon Spaceshooter oyunudur. Tüm oyun dünyası 3 boyutludur, ancak eylem 2 boyutlu bir düzlemde gerçekleşir, bu da eylemi ve kontrolleri gerçekten kolaylaştırır.
Tasomachi: Behind the Twilight, macera oyunu ile 3D platform oyununun bir karışımıdır.
PS3, PSV, PS4 ve PC için Tokyo Twilight Ghost Hunters, görsel bir roman ve sıra tabanlı strateji oyununun orijinal bir birleşimidir.
22 Haziran 1941de Sovyetler Birliğine 153 Alman tümeninden oluşan bir çığ düştü ve tarihin en büyük askeri operasyonu başladı: Barbarossa Operasyonu.
Yorumlar
Yorum ekle