Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Police: Tactical Training Türkçe yama

17.06.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Police: Tactical Training. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Police: Tactical Training (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: CRUDE
Oyun açıklaması:
Tempoyu yürümeden ve kötü adamların haklarını okumaya başlamadan önce, layık olduğunuzu kanıtlamanız gerekir. Çeşitli kolluk kuvvetleri kurslarıyla becerilerinizi test ederek bir polis öğrencisi olarak adım adım ilerleyin.

İndirme sayısı:
10213
Yayın yılı:
2001





Police: Tactical Training oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Police: Tactical Training dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Police: Tactical Training klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Police: Tactical Training ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Police: Tactical Training oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Police: Tactical Training içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Quick Yoga Training, Anywhere Yoga ile pek çok benzerlik taşıyan bir oyundur.
Crazy Machines: 101 Zagadek, 2004 yılında Alman geliştirme ikilisi FAKT Software ve Pepper Games tarafından oluşturulan isabetli mantıksal oyun serisinin üçüncü bağımsız uzantısıdır.
USAF Pilot Eğitimi: ThunderBirdse Giden Yol! resmi USAF hava kuvvetleri lisansını kullanan gelişmiş bir uçuş simülatörüdür.
Tactical Ops: Assault on Terror, ünlü aksiyon oyunu Unreal Tournament için popüler Tac Ops modasının ticari bir versiyonudur.
Soğuk Savaş oyunu, SSCB ve ABDnin bir anlaşmaya varmadığı ve görevimizin gruplardan birini seçmek ve zafere götürmektir.
Yorumlar
Yorum ekle