Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tactical Doctrine Türkçe yama

03.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Tactical Doctrine. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir SCOOPEX.

Oyun için türkçe yama metni Tactical Doctrine (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: SCOOPEX
Oyun açıklaması:
Soğuk Savaş oyunu, SSCB ve ABDnin bir anlaşmaya varmadığı ve görevimizin gruplardan birini seçmek ve zafere götürmektir. Oyundan küçük bir stüdyo 301 oyunları sorumludur.

İndirme sayısı:
9582
Yayın yılı:
2023





Tactical Doctrine oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tactical Doctrine dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tactical Doctrine klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tactical Doctrine ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tactical Doctrine oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tactical Doctrine içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Uzak geçmiş. Ya da belki, uzak gelecekte. İnsanlar, diğer ırkları aşındırmak için kılıç ve sihrin gücüyle bir Kale şehrini merkeze alarak yaşam alanını oluştururlar.
Üç ünlü programcı Morten Brodersen (Blue Tongue Software, Rare Ltd), Johnni Christensen (Rare Ltd) ve Phillip Table (Blue Tongue Software) tarafından kurulan Third Wave Games geliştirme stüdyosunun
Phantom Doctrine, Hard West ve Ancient Space gibi oyunlar yaratmasıyla tanınan Polonyalı CreativeForge Games tarafından geliştirilen bir casusluk strateji oyunudur.
Tactical Ops: Assault on Terror, ünlü aksiyon oyunu Unreal Tournament için popüler Tac Ops modasının ticari bir versiyonudur.
Tempoyu yürümeden ve kötü adamların haklarını okumaya başlamadan önce, layık olduğunuzu kanıtlamanız gerekir.
Yorumlar
Yorum ekle