Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Phantom Doctrine Türkçe yama

13.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Phantom Doctrine, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: EXPLOSiON, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Phantom Doctrine (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: EXPLOSiON
Oyun açıklaması:
Phantom Doctrine, Hard West ve Ancient Space gibi oyunlar yaratmasıyla tanınan Polonyalı CreativeForge Games tarafından geliştirilen bir casusluk strateji oyunudur.

İndirme sayısı:
8405
Yayın yılı:
2018





Phantom Doctrine oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Phantom Doctrine dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Phantom Doctrine klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Phantom Doctrine ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Phantom Doctrine oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Phantom Doctrine içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Uzak geçmiş. Ya da belki, uzak gelecekte. İnsanlar, diğer ırkları aşındırmak için kılıç ve sihrin gücüyle bir Kale şehrini merkeze alarak yaşam alanını oluştururlar.
Bandit Simulator, aynı zamanda Ancient Space, Hard West veya Phantom Doctrine gibi oyunlardan da sorumlu olan bağımsız Polonya stüdyosu CreativeForge Games tarafından geliştirilen simülasyon, gizli
Phantom Doctrine 2: The Cabal, 2018 casus strateji oyununun devamı niteliğindedir.
Soğuk Savaş oyunu, SSCB ve ABDnin bir anlaşmaya varmadığı ve görevimizin gruplardan birini seçmek ve zafere götürmektir.
Stargate: Timekeepers, Stargate evreninde geçen taktiksel bir RTSdir. Oyun, portföyünde Hard West ve Phantom Doctrine gibi öğeleri içeren Polonyalı stüdyo CreativeForge Games tarafından geliştirildi.
Yorumlar
Yorum ekle