Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Phantom Doctrine: The Cabal Türkçe yama

10.03.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Phantom Doctrine: The Cabal, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Phantom Doctrine: The Cabal (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: live_4_ever
Oyun açıklaması:
Phantom Doctrine 2: The Cabal, 2018 casus strateji oyununun devamı niteliğindedir. Sequel, tamamen farklı fikirlere ve çözümlere odaklanan XCOM döngüsünden çok fazla ilham almıyor (diğerlerinin yanı sıra sıra tabanlı sistem terk edildi).

İndirme sayısı:
8821
Yayın yılı:
2023





Phantom Doctrine: The Cabal oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Phantom Doctrine: The Cabal dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Phantom Doctrine: The Cabal klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Phantom Doctrine: The Cabal ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Phantom Doctrine: The Cabal oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Phantom Doctrine: The Cabal içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Uzak geçmiş. Ya da belki, uzak gelecekte. İnsanlar, diğer ırkları aşındırmak için kılıç ve sihrin gücüyle bir Kale şehrini merkeze alarak yaşam alanını oluştururlar.
Phantom Doctrine, Hard West ve Ancient Space gibi oyunlar yaratmasıyla tanınan Polonyalı CreativeForge Games tarafından geliştirilen bir casusluk strateji oyunudur.
Phantom Brigade, RPG unsurlarına sahip bir bilim kurgu sıra tabanlı stratejidir.
Soğuk Savaş oyunu, SSCB ve ABDnin bir anlaşmaya varmadığı ve görevimizin gruplardan birini seçmek ve zafere götürmektir.
Uzun zaman önce insanların açgözlülüğü CABALı ülkeyi temizlemeye yöneltti.
Yorumlar
Yorum ekle