Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

War World: Tactical Combat Türkçe yama

26.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız War World: Tactical Combat. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: TLG, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni War World: Tactical Combat (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: TLG
Oyun açıklaması:
Üç ünlü programcı Morten Brodersen (Blue Tongue Software, Rare Ltd), Johnni Christensen (Rare Ltd) ve Phillip Table (Blue Tongue Software) tarafından kurulan Third Wave Games geliştirme stüdyosunun ilk projesi.

İndirme sayısı:
9006
Yayın yılı:
2005





War World: Tactical Combat oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) War World: Tactical Combat dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales War World: Tactical Combat klasörüne koyun.

3. Türkçe yama War World: Tactical Combat ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


War World: Tactical Combat oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve War World: Tactical Combat içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dövüşe hoş geldiniz asker… Topçu ateşinin sağır edici gök gürültüsü, düşmüş yoldaşlarınızın cesetleriyle dolu bir kumsalda yüzerken göğsünüzde çarpan kalbi yankılıyor.
Tactical Ops: Assault on Terror, ünlü aksiyon oyunu Unreal Tournament için popüler Tac Ops modasının ticari bir versiyonudur.
Tempoyu yürümeden ve kötü adamların haklarını okumaya başlamadan önce, layık olduğunuzu kanıtlamanız gerekir.
Soğuk Savaş oyunu, SSCB ve ABDnin bir anlaşmaya varmadığı ve görevimizin gruplardan birini seçmek ve zafere götürmektir.
Universal Combat: A World Apart, Battlecruiser serisinin bir parçası olan ünlü Star Simulation ve Action/FPP oyunu Universal Combata bir ektir.
Yorumlar
Yorum ekle