Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

World War II Combat: Iwo Jima Türkçe yama

17.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik World War II Combat: Iwo Jima. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama RESURRECTiON.

Oyun için türkçe yama metni World War II Combat: Iwo Jima (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: RESURRECTiON
Oyun açıklaması:
Dövüşe hoş geldiniz asker… Topçu ateşinin sağır edici gök gürültüsü, düşmüş yoldaşlarınızın cesetleriyle dolu bir kumsalda yüzerken göğsünüzde çarpan kalbi yankılıyor.

İndirme sayısı:
8577
Yayın yılı:
2006





World War II Combat: Iwo Jima oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) World War II Combat: Iwo Jima dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales World War II Combat: Iwo Jima klasörüne koyun.

3. Türkçe yama World War II Combat: Iwo Jima ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


World War II Combat: Iwo Jima oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve World War II Combat: Iwo Jima içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Üç ünlü programcı Morten Brodersen (Blue Tongue Software, Rare Ltd), Johnni Christensen (Rare Ltd) ve Phillip Table (Blue Tongue Software) tarafından kurulan Third Wave Games geliştirme stüdyosunun
DCS:World serisindeki ilk bağımsız 3. parti modül DCS: MiG-21Bis Fishbed olacaktır.
Digital Combat Simulator: Mig-15bis, Eagle Dynamics DCS: World platformunda geliştirilen bir dizi gelişmiş havacılık simülatöründen bir diğeridir.
DCS: Fw 190 D-9 Dora, popüler DCS: World modülü altında yayınlanan başka bir uçuş simülatörüdür.
Universal Combat: A World Apart, Battlecruiser serisinin bir parçası olan ünlü Star Simulation ve Action/FPP oyunu Universal Combata bir ektir.
Yorumlar
Yorum ekle