Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Digital Combat Simulator: Fw 190 D-9 Dora Türkçe yama

14.02.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Digital Combat Simulator: Fw 190 D-9 Dora. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Digital Combat Simulator: Fw 190 D-9 Dora (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: BReWErS
Oyun açıklaması:
DCS: Fw 190 D-9 Dora, popüler DCS: World modülü altında yayınlanan başka bir uçuş simülatörüdür. 2012 yılında Eagle Dynamics tarafından oluşturulan bu platform, Digital Combat Simulator serisinde yayınlanan tüm oyunları bir araya getirerek farklı makinelerin pilotlarının birlikte eğlenmelerini sağlıyor.

İndirme sayısı:
8473
Yayın yılı:
2014





Digital Combat Simulator: Fw 190 D-9 Dora oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Digital Combat Simulator: Fw 190 D-9 Dora dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Digital Combat Simulator: Fw 190 D-9 Dora klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Digital Combat Simulator: Fw 190 D-9 Dora ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Digital Combat Simulator: Fw 190 D-9 Dora oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Digital Combat Simulator: Fw 190 D-9 Dora içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
DCS: F-86F Sabre, Eagle Dynamics tarafından mod yapımcısı ve oyuncu topluluğunun aktif katılımıyla geliştirilen popüler bir profesyonel uçuş simülatörleri serisindeki bir başka öğedir.
DCS: Black Shark, Rus Ka-50 saldırı helikopterinin bir PC oyunudur ve yeni Eagle Dynamics ve The Fighter Collection simülasyon serisinin ilk oyunudur: Digital Combat Simulator (DCS).
DCS:World serisindeki ilk bağımsız 3. parti modül DCS: MiG-21Bis Fishbed olacaktır.
Digital Combat Simulator: Mig-15bis, Eagle Dynamics DCS: World platformunda geliştirilen bir dizi gelişmiş havacılık simülatöründen bir diğeridir.
Fighter Collection ve Eagle Dynamics, “Digital Combat Simulator: Black Shark 2”nin piyasaya sürülmesiyle PC hava muharebe simülasyonundaki yeni ölçütü yayınladı.
Yorumlar
Yorum ekle