Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Thief: Antologia Türkçe yama

23.12.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Thief: Antologia, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Thief: Antologia (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: WDYL-WTN
Oyun açıklaması:
Thief: Anthology, Thief serisinin tüm bölümlerini, yani Thief: The Dark Project, Thief 2: The Metal Age ve Thief: Deadly Shadowsu içeren özel bir sürümdür.

İndirme sayısı:
9188
Yayın yılı:
2006





Thief: Antologia oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Thief: Antologia dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Thief: Antologia klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Thief: Antologia ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Thief: Antologia oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Thief: Antologia içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kamiwaza: Way of the Thief, gizli bir aksiyon oyunudur. 2004 yılında PlayStation 2de piyasaya sürülen ve Japonya dışında hiçbir zaman piyasaya sürülmeyen Kamiwaza Tourainin yenilenmiş bir
Hız Hırsızı sizi profesyonel araba hırsızının karanlık dünyasına götürür.
Kuzgun – Usta bir hırsızın Mirası, “Yazılmamış Öyküler Kitabı”nın yaratıcılarından üç bölümden oluşan heyecan verici bir suç macerasıdır.
Thief 2: PC için Metal Çağı, yeni bir türün, birinci şahıs spor ayakkabının, birinci şahıs bakış açısıyla bir gizli oyunun çekirdeği haline gelen çok başarılı serinin ilk bölümünün devamı
Gizli bir aksiyon oyunu veya FPS olarak sınıflandırılan kült Thief serisinin bir başka parçası - birinci şahıs spor ayakkabı.
Yorumlar
Yorum ekle